Welkom

Sinds 2007 werkt Joska de Vos fulltime in de paarden op haar eigen bedrijf, stal Vossema Zathe in Peize. Haar dagelijkse bezigheden bestaan uit het rijden en corrigeren van paarden, lesgeven en het verzorgen van de paarden op het eigen bedrijf.

siroko1

Joska heeft op het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne de opleiding tot Instructeur/Bedrijfsleider – specialisatie Dressuur gevolgd. Zij is gespecialiseerd in het zadelmak maken van paarden. Rust, ontspanning en vertrouwen zijn daarbij sleutelbegrippen. Een paard moet de tijd krijgen om zich geestelijk en lichamelijk te ontwikkelen. Joska heeft 2jaar ervaring opgedaan met het rijden van meerdere paarden in de EPTM in Sleen

Tijdens stage periodes heb ik veel dingen gezien, geleerd en gehoord. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen. Veel jonge paarden worden over de kop geholpen doordat het zadelmak maken veel te snel gaat. Daarom geeft stal Vossema Zathe het paard alle tijd om vertrouwen te creëren tussen paard en mens. Het paard moet de tijd krijgen om zich geestelijk en lichamelijk te ontwikkelen als sportpaard. Bij de jonge paarden maak ik gebruik van Rust, Ontspanning en Vertrouwen; de ROV Methode. Hierdoor ontstaat een zeer sterke band tussen  paard en mens.

Werkzaamheden stal Vossema Zathe:

●      Africhting jonge paarden.
●      Paarden klaar maken en uitbrengen voor IBOP.
●      Paarden klaar maken en uitbrengen voor Pavo-cup.
●      Het rijden van wedstrijden.
●      Corrigeren van lastig te rijden paarden.
●      Keuringsklaar maken.
●      Privé-lessen dressuur van B t/m ZZ-Licht.